tisdag 14 juni 2011

Update

Hej på er kära läsare!

De senaste två veckorna har i princip bara försvunnit. Tiden bara flyger iväg, och jag med den. Cräääjzy!!!

Precis som för många andra här i landet, var vecka 22 en vecka som bestod av många lediga och sköna dagar. Solen sken mycket och väl, och självklart passade jag då också på att njuta av solens strålar. Klämde även in en dag med Jacke där vi käkade lunch på café Ceder, strosade på stan, samt avnjöt en latte på Bröderna M. På kvällen samma dag blev det även förfest hos Johan samt kvällshäng på Victors/Lilla torg. Samma vecka köpte jag även 3 par skor. 2 par träningsskor, och ett par flipflop =) Veckan bjöd även på födelsedagsfirande i Lund. Anna-panna som jag lärt känna via Santi fyllde år, och givetvis skulle detta firas ordentligt. Rent träningsmässigt var det kanske ingen höjdarvecka, men det blev i alla fall 3 pass.

Förra veckan bestod mest av jobb. Var även iväg på utbildning då vi ska få nytt datasystem på jobb. Lite läskigt, men det kommer nog fastna så småningom =) I onsdags blev det studentfirande i Dalby. Angelica, pappas arbetskamrats dotter tog efter 3 års studier i Lund studenten. Det var en mycket trevlig tillställning som förutom mycket mat även bjöd på en spelande kör, och en rolig film, "Angelica the movie" =)

För övrigt är livet fullt av mycket glädje och skratt. Andas mer Friskis än någonsin, och stortrivs fotrfarande på jobb. Varje dag bjuder på mycket, mycket humor, och jag kan inte annat än tycka att det är helt, helt underbart! =)

Nu tickar klockan alldeles för fort igen... Dags att börja fixa sig till jobb =)

Tack och hej! Eller som tyskarna hade sagt, Tschüss! =)

Inga kommentarer: