lördag 12 maj 2012

Följande har hänt i veckan...

Måndag: Jobb.

Tisdag: Personalkonferens i Margaretapaviljongen. På kvällen blev det middag på Vapiano och bio med Josse. Vi såg filmen "Älska mig igen". Typisk Susanna-film =)

Onsdag: Jobb.

Torsdag: Jobb. Lett juniorjympa. Vickade för Sofie. Det var sååå kul! Körde stationer med juniorerna. 10 stationer x 3 varv. 45 sekunder på varje station, och 7 sekunders byte. Vattenpaus mellan varven såklart =) Gissa om dem blev svettiga? =)

Fredag: Ledig! Gått på stan med mamma och letat högtidsklänning till min kusins bröllop. Hittade en jätte-, jättfin långklänning utan massa bling-bling och lull-lull. Marinblå dessutom. Har tyvärr ingen bild som jag kan lägga upp. Kan inte ta någon bild heller eftersom klänningen hänger i butiken för finjustering. På fredagskvällen blev det spinning (långintervall), solning och eucalyptusbad. Avslutade dagen med att lägga en beställning på snygga smycken från DYRBERG/KERN. Kommer bli så snyggt till klänningen.

Idag, lördag: Jobb. Passade idag på att utnyttja veckans friskvårdstimme. Skivstångspass med Ebba blev det. Tufft och svettigt! Friskvårdstimme är riktigt jäkla bra. Utan tvekan den bästa jobbförmånen.

Söndag: Även imorgon står jobb på schemat, och på förmiddagen leder jag familj- & knattejympa. Kommer bli kalas =)

Inga kommentarer: