tisdag 13 november 2012

November

God morgon kära läsare!

Har precis ätit frukost, och är nu laddad för allt vad dagen har att bjuda på.

Dagens jobbpass består först av HLR-utbildning (hjärt- &lungräddning) på Heleneholm innan det bär av till Johanneslust för att jobba stängning.

Hittills så har november mest bestått av jobb. Fredán första novemberhelgen träffade jag delar av LRH-gänget (Lek Rörelse & Hälsa) för middag på T-bone. På lördán blev det 25-års firande för Johanna, och på söndán blev det heldag med Friskis- Bea.

Förra veckan fyllde grannen 65 år. Det firades med öppet hus & massa mat. I fredags blev det avsluningslunch/fika för Sofie som lämnar JL för Hh. I lördags kan man mer eller mindre säga att jag uppnådde himmelriket. Tillsammans med mamma och morbror var jag på Peter Jöbacks konsert- I love musicals. Den var riktigt, riktigt bra! Canadas största musikalartist (Ma-Anne Dionisio) var med. Peters motspelerska i Fantomen på Operan (Katy Treharne) var med, likså en av StorBrittaniens största musikalartister James Graeme.  Grym konsert med fantastiska röster. Jöback-nörd som jag är var jag ju givetvis tvungen att köpa Peter Jöbacks bok "Jag kommer hem igen till jul". Och som om inte det vore nördigt nog stod jag även i autografkön för att få boken signerad *sååå nöjd!* =)

Igår var jag ledig, och spenderade mest dagen åt att bara pyssla om mig själv. Sovmorgon. Eucalyptusbad. Hårinpackning. Pedikyr osv. Såå skönt. Måste börja avsätta mer tid till mig själv. Är alldeles för dålig på det.

Nu ska jag fixa mig till jobb.

Trevlig tisdag allesammans!

Ps. Kan ni fatta att det är Lucia om en månad? Vadå sinnes?!?

1 kommentar:

Linis sa...

Jag hade också velat ha hans autograf.... Avundas dig lite :)