söndag 19 december 2010

Fairytale Of New York



Guuud vad jag älskar denna låten. Nästan så bra att att jag önskar mig bli tillsammans med en irländare nu...haha =) Det som får mig att älska låten ännu mer är att den är med i en av mina absoluta favoritfilmer "P.S I love you" =)

Nu blir det plugg, sen ska jag heja på de svenska handbollstöserna. Jag hoppas, hoppas, hoppas verkligen att de vinner EM-guldet. Vore såå kul.

Önskar er alla en riktigt mysig söndag!

Kramis


7 kommentarer:

Anonym sa...

*skrattar* du e tokig Sus !


/M

Susanna sa...

Åhhh...du är tillbaka...wieee!!! =) Du har varit saknad =)

Anonym sa...

*skrattar* blev du glad för att jag är 25% irländare eller bara glad för att jag hittade vägen från jobbet hem för engångskull ? =)

/M

Susanna sa...

haha...knasig du är! Jag är superglad att äntligen få höra något från dig igen. Sååå länge sedan. Hur är det med dig? Vad har hänt i ditt lov? Jag vill veta ALLT! Kan du inte maila mig? =0) Saknar dina überlånga mastodont-mail...haha... =)

Susanna sa...

Det ska stå liv, inte lov =)

Anonym sa...

haha så långa vart dom väl inte ? bara 2-3 sidor skulle ja säga =P.
Jag ska försöka skriva men de får bli till helgen för jag har blivit bokad fram till juldagen ! fatta hur mycket man har inlagt! man skulle tro jag är ute på att slå rekord på att vara social !
ja du har varit saknad också även om jag velat skriva så har det varit litet break från datorn men jag kan säga att jag varit frestad ett par gånger på att RINGA ! *moahaha !* å skrämmas lite sisådär ! =P

hmm liv ? ja vet inte om man kan kallade liv men jäkla hecktiskt är de va de än kallas =D .

/M

Susanna sa...

Bara och bara...grymma mail i alla fall =) Stressa inte med skrivandet. Förstår att det är fullt upp nu inför jul och nyår. Jag är också överbokad, så jag förstår vad du menar med att vara översocial =)

haha...nämen shit! Jag hade ju typ fått panik då...haha =)