söndag 17 augusti 2008

Hämtat från resedagboken

(Sön 27/7)

Just nu är vi hemkomna från en minst sagt oförglömlig middag. Vi sitter på våran balkong som har en "fantastisk" utsikt. P.g.a. detta renoveringsobjekt kunde vi inte lokalisera stranden eftersom hotellmöget skymde havsutsikten. Resultatet var ett letande efter stranden i en timme, men egentligen bor vi 4 min från playan. När vi väl hittade stranden var den omringad av höga stängsel, så vi fick gå runt om många ggr.

Efter att vi hittat beachen och skulle hem kom nästa problem: WHERE THE HELL IS VÅRT HOTELL?!?!?

Till slut , efter timmars letande blev vi så desperata att vi gick in på Erma där receptionisten ringde till vårt hotell för att meddela att hon "hittat" två vilsna turister (dwie zgubione turystki) som ville komma hem...

Vi valde att "supa" bort vår frustration. Flirtfan ville inte öppnas, så Jacke tog till drastiska metoder: NAGELSAXEN! Till slut blev det några drinkar med den upphittade Festisflaskan vi hittade på Sturup.

Vid 16 tiden gick vi på middag och hamnade på restaurang med världens bästa service. Vi fick kanapéer, sallad, middag, dricka och likör. Restaurangens värdar var ett gift par med fantastisk humor. Kvinnan pratade om sin sexiga son, som hon beskrev som en mörk italienare. Hennes dotter var en exotisk skönhet som har ett 4-årigt förhållande med en Pawel.

Värdinnan sa att hon tyckte om unga människor och att unga människor tyckte om henne för att hon pratar mkt och använder "dangerous words"...

Hon pratade om "make babies" och att hon var helt "natural", då hon började prata om sin dotter med näskomplex.

På bordet fick vi en svensk flagga, maten blev uppskuren, och när vi väl fick maten sa värden att vi fick den fortare för att vi var från Sverige och inte från Norge.

På Sturup (25/7) träffade vi på Frida N som jobbade för Apollo. Från henne fick vi insideinformation om att planet var försenat. På väg till gaten hittade vi chilinötter som vi tog med oss. Efter det hittade vi en Festis. Helt plötsligt blev det FEST. På planet blev vi dock förbjudna att äta nötter då det visade sig att en av passagerarna var nötallergiker. Väl framme på flygplatsen i Varna överraskades vi inte precis av någon exklusiv flygplats. Hallen där vi hämtade ut bagaget såg ut som en stor skridskohall med en öppen affär mitt i allt. Bussen till hotellet skulle nog behöva ses igenom något. Sätena bara föll bak, och kvinnan som satt bakom Jacke blev nästan mosad, då Jackes stol bara föll längre och längre bak.

Hotellet är dock jättefint! Dock önskar vi att utsikten vore något bättre. För övrigt har vi det bra!

2 kommentarer:

fajndivajn sa...

Tack gumman, det gör jag säkert!
Trist att ni inte kunde komma på festen, ni/du vill inte komma på Tupperwarepartyt heller?

Jacqueline sa...

HAHAHAHA...JAG DÖR! fortf...så jävla ball