onsdag 8 december 2010

Livet är en fest

Hej gott folk!

Jag bara älskar mitt liv just nu. Förutom att jag stortrivs med mina studier, umgås jag just nu med människor som får mig att må bättre än någonsin. Heeelt, helt underbart! Jag önskar att alla kunde må så här ALLTID. Tänk så fantastisk det hade varit =)

Den senaste veckan har varit mycket händelserk. I tisdags förra veckan åkte jag iväg på läger till Snogeholm med klassen. Vi hade 3 superroliga dagar med mycket snö, fullbokade med aktiviteter från morgon till kväll. Vandring, lekar, information om jakt, livräddning och allemansrätten var bara några av många saker vi fick göra och ta lärdom av. Riktigt kul!

I fredags blev det middag och födelsedagsfirande med dreamteam (minus Karro) för Gustav hemma hos Gustav. Köttfärsås med pasta stod på menyn, och till förrätt blev det avacado med gräddfil/creme fraiche (tror jag) och räkor (som jag skänkte bort till Gustav). Han hade verkligen ansträngt sig till max. Riktigt kul =) Till efterrätt blev det hallontårta som jag och Kristina ansvarade för =) Vi skulle egentligen bakat den själva, men det slutade med att vi köpte en på Ambrosia istället =) Vi såg transporten som ett bekymmer då vi inte ägde någon tårtkartong, så att gå in på ett konditori kändes betydligt lättare =) Förutom mat bjöd kvällen även på Mattias (Gustavs bästis/Linas dude) och frågespelet "På 5 sekunder" (Gustavs present från oss i Dreamteam). Jag fick typ bara hundfrågor. Inte konstigt att jag kom sist =)

Lördagen började med ett familjepass på ÖN, och slutade med inflyttningsfest hemma hos Johan & Björn. Sjukt rolig fest. Johans kompis Björn är asball. Han stickar strumpor, bor i en garderob och har den röda strömbrytarknappen på förlängningssladden som mysbelysning. Hur roligt är inte det? haha... =)

I söndags var jag iväg med mamma och grannarna på gospelkonsert i Limhamn där vi lyssnade till Gospel Glow. Dem var superduktiga! Så duktiga att jag emellanåt tillockmed fick gåshud. Absolut något jag kan rekomendera er.

Igår fyllde världens mest underbara Karro år. Det passade vi i dreamteam (- Kristina) på att fira med lunch på Intermezzo och sötsak på S:t Gertruds café. Riktigt mysigt!

Idag blev det plugg med "Lodjuren" hemma hos Mikaela. Efter flera timmars plugg blev vi äntligen klara med kursens tråkigaste uppgift. Skönt! Avrundade dagen med power-step på SATS och Bonde söker fru =)

Nu ska jag nanna kudden. Imorgon blir det skola.

Natti natt!

1 kommentar:

Linis sa...

Shit vad det händer grejor i ditt liv kvinna! Fullt ös medvetlös! Hoppas vi kan ses snart. Saknar dig!