måndag 3 augusti 2009

smått och gott till resan

Hej kära läsare!

Idag har jag varit inne i stan och köpte lite grejer till resan. Bland annat solkrämer, en rese-hårfön, en kjol (Filippa K för halva priset) och lite annat smått och gott. Ska bli så skönt att komma iväg! Längtar massor!

Har dessutom även varit på gymmet med Ipek idag.

Nu kallar sängen!

Natti natt!

PS: Hatar vädret just nu! REGN, REGN, REGN...Blir tokig!

4 kommentarer:

Henke sa...

Nåja, nu ska ju du inte klaga över regnet. Snart ligger du på en kritvit sandstrand, ätandes oliver medan ett gäng greker står och spanar in dig i den 30-gradiga värmen....

Själv släpar man sig upp kl 6 om morgnarna, traskar iväg till stationen, kastar sig in i ett alldeles överfullt öresundståg och besöker inte fullt lika varma och soliga Danmark, ätandes segt smörrebröd och halvkokta pölser medan ett gäng danskar hånfullt ler mot en samtidigt som de sveper en Carlsberg...

Nej, livet är inte rättvist!

Susanna sa...

För det första så äter jag nog melon och inte oliver (hatar oliver). För det andra så kommer nog inte så många greker kunna sapna in mig eftersom det är rätt så öde på Lefkas. För det 3:e så brukar jag stiga upp kl 5 om morgnarna när jag ska ta mig till skolan. För det 4:e låter en hemmalagad frukost 1000 gånger godare,nyttigare och billigare (att klaga på att man inte hinner är en dålig ursäkt. Brukar koka gröt varje morgon. Tar typ 2 min.), och för det 5:e så kommer danskarna pga av all sin öl ta kål på sin lever fortare än du =0)

Henke sa...

Se där ja! :)

Ja, jag sa inte att jag åt eller drack det där... :P Jag dricker förövrigt inte öl, vilket föranleder att alla automatiskt tror att man har samma intressen som Peter Jöback..

Sen äter jag faktiskt havregrynsgröt om morgnarna (med en liten klick äppelmos visserligen) men ändå... :D

Dessutom hinner jag ge katten mat innan jag själv hunnit kasta mig in i duschen och ställa mig vid spisen för att tillgodose mig själv. Så jag är en rätt energisk Zombie.

Och hur ska jag kunna veta att grekerna flytt lefkas? :P Jag har inte ens varit i Greece... :( Men att segla i Grekiska skärgården står högt upp på att-göra listan!

När drar du?

Susanna sa...

Du skrev faktiskt "ätandes", vilket syftar på att det är en handling du utför =0)

Peter Jöback är så jävla grym, speciellt i Alladin låten "en helt ny värld. Man dör lite halv när man lyssnar på den =0) Har med den i mitt jympapass dessutom, vilket gör låten ännu bättre =0) Och öl är bara sååå äckligt.

Åker nu på lördag =0)

Bland de Grekiska öarna så har jag bara varit på Rhodos förut. Vi kommer eventuellt åka på någon ö utflykt nu när vi är på Lefkas. Ska bli riktigt nice!