onsdag 6 oktober 2010

Singlar + pärlplattor = kärlek

Hej gott folk!

Det har nu hunnit gå en hel vecka sedan jag sist bloggade, och de senaste dagarna har bl.a. bjudit på skola, fest och IKEA.

I lördags anordnade jag lite fest här hemma, och trots att det inte var många som kunde komma blev vi ändå 20 pers. 20 pers av alla dess slag. Allt från bögar och blattar till Håkan Hellström fans =) Festande fortsatte vid två-tiden på båten där jag mest skrattade åt Gustavs (min kursare) flummiga "fest- du-dunk- ljud" samtidigt som han vevade. Det var helt stört roligt =) Jag hoppas verkligen att ni får uppleva det. Skrattar bara jag tänker på det...haha =) Stört roligt =) Det blev hursomhelst en väldigt lyckad festkväll som bjöd på mycket skratt.

I söndags hann jag inte göra mycket annat än städa, men rent och fint blev det i alla fall =)

I måndags blev det en lång examinationsdag i idrottslära. Dagen som började vid 8.15, och slutade vid 16.30, bjöd på totalt på 27 olika lekar. Det var otroligt roligt och inspirerande, men mot slutet av dagen var man inte bara trött, utan man var helt jäkla död.

Igår blev det shopping och fika på IKEA med Kristina (kursare) och hennes vän Lova. 3 timmars strosande, några hundra kronor fattigare, och flera förvaringslådor rikare blev gårdagens resultat av besöket på IKEA =) Mkt trevligt!

Idag blev det isdejt med teamet på Kockums, och imorgon väntar teamdejt i Åkarp hemma hos Karolina. Ska bli sååå mysigt!

Innan jag avslutar inlägget, vill jag bara släppa en liten bomb. Visse ni om att "Ica Ulf" (Paul Tilly) tränar "klasser" på SATS? Inte? I så fall vet ni det nu ;)

Ha det bra gott folk!

Sov gott!

PS, Singelnytt: Visste ni att det tydligen är sjukt "inne" att hitta kärleken genom att lägga pärlplattor? Inte? I så fall vet ni det nu ;) Själv tillhör jag "ute-gänget"... kan ju vara därför som jag fortfarande är singel...haha... =)

PS 2: Bilder från festen kommer imorgon. Dock blev det inte många foton. Var fullt upptagen med att skratta så jag glömde helt bort att fotografera =)

2 kommentarer:

kristina sa...

hahaha pärlplattor is the shit!!! Väntar med spänning på bilderna från festen!

Linis sa...

Vilket härligt inlägg! Festen var mycket rolig :) Nästa gång vill jag lätt se Gustavs dans! haha