onsdag 23 april 2008

Percys änglar

Hallå hallå! Nu sitter Sus och Elin i hus 17 och har varit heelt otroligt effektiva!!!

Vi har bara tagit några få pauser... när vi lunchade till exempel. Först åt vi vår egen mat här i datasalen, pastasallad. Men då blev vi inte mätta, så vi ringde till Mickan och Sandra som satt i Metropol och krävde att komma och bli utfodrade på deras bekostnad! Så de fick snällt gå och hämta lite godsaker till oss :D Hihi! Deras mackor är så goda. Dom smakar som vörtbröd fast utan vört och russin.

Innan blev vi utskällda också, av en tjej som tyckte vi kunde skratta lite tystare... sicken muntergök... Hon kanske inte var medveten om att skratt frigör endorfiner som är kroppens lyckohormon faktiskt! Nu kom hon in igen, blööhh:S

(Tråkmånsarna är paret längst fram på bilden)

Nu har vi fått våra nummerlappar till VårRuset!!! :D :D Och är laddade som aldrig förr, jajamensan. Sus måste dock friskna till. Hon har fått ett litet munsår och är nog lite förkyld. Men vi ska ha så trevligt iallafall, först en heldag på stan alla tjejer, äta lunch på något mysigt ställe och ha allmänt trevligt tillsammans!

Nu får det bli ett litet blogg-tips igen... -> http://www.metrobloggen.se/spinalbalans är GRYM, den får ni allt ta och kolla in!

Puss! /Elin (och lite Sus =o) )

Inga kommentarer: