måndag 21 april 2008

Samtalspartner - jourhavande präst! 112

Hallå hallå alla goa läsare! Idag är det Susanna feat. Elin som tillsammans skriver detta inlägg.

Det är två veckor kvar till VårRuset nu!! Så kom igen och spring! Run bitches. Tanken var att jag, Susanna skulle skriva veckans planerade träning, men av vissa anledningar är det inte lätt att planera den nu.. haha... Idag ska Susanna istället komplettera Bauman. Åh vad roligt.

Elin ska köpa nya joggingskor och sportbehå. Susanna tipsar om följande: Gå in på http://www.timarco.se/ och beställ "Stay in place"! Den har fått full pott i väldigt många undersökningar och bäst-i-test. Susanna är en nöjd kund. Själv ska jag, Elin, utnyttja ett presentkort från Stadium. Är även sugen på att inhandla en skinnjacka idag om plånboken tillåter.

Bloggtips: http://www.fitnessbloggen.blogg.se/ En jordnära och bra blogg om träning och hälsa av en instruktör. Jajamensan.. Dock förekommer samma bilder om och om igen - svartvita bilder på gubbar som utövar yoga och löpning, ser ut som ClipArt.

Inga kommentarer ang. rubriken - ni får sväva i ovisshet! hehe! Men vi kan säga så mycket som att Höörs kommun vill göra mycket för den psykiska ohälsan i form av en präst man kan ringa på 112, men bara nattetid! Hahahahahahaahahahaha...... Sandra, det här får du inte missa! Vilka möjligheter ni har i Höör. =o)

Pussilago :-x /Elin och Sus =o)

4 kommentarer:

nettis sa...

Jag har stay in place träningstopp, sjuuuukt bra :D:D:D Finns i gul färg nu, sååå fräsch! :D

nettis sa...

Förresten, nummerlappen kom med posten idag :D NO TURNING BACK NOW!

Anonym sa...

Hahahaha.. Ja, bra att de gör nått iaf :P
Den där sportbehån lät bra, by the way.. ska in och kika ;)

Plugga nu tjejer!
Puss och kraaam

Anonym sa...

HAHA! Är det deras sätt att förebygga den psykiska ohälsan? Jesus Kristus Amen.