torsdag 26 november 2009

Resan fortsätter...

Detta får bli resans sista blogginlägg. Är snart framme i Sthlm =0)

Fram till söndag får ni klara er utan mina blogginlägg.

Kram på er!

PS: Åker i massa tunnlar hela tiden. Får lock i öronen hela tiden. Jobbigt läge.

10 kommentarer:

Linis sa...

Haha! MVG på denna uppdatering!

Anonym sa...

haha tunnlarna är första tecknet på att man är i stockholm och oroa dig inte du blir van efter ett tag för om man ska åka effektivt och snabbt så blir du tvungen att vistats en hel del under jorden och då blir det en del lock för öronen men de går snabbt över,

välkommen till stockholm ! 2 ställen du måste besöka när du är i stockholm är Fasching Jazzclubb ! och choklad fabriken !

/M

Susanna sa...

Tack Lina!

M, Tack för välkomnandet! Hade jag vetat vem du var så hade vi kanske kunnat ta en fika ihop, eller så hade du kunnat visa mig jazzklubben =0)

Anonym sa...

hehe, måste medge att jag satt på jazzzklubben i lördags och undrade om du änns tyckte om jazz ? annars har vi blues klubbarn oxå och nu ger du mig bara skuldkänslor för att jag inte var modig nog att ta fikat =(.

/M

Susanna sa...

Naaw, du tänkte på mig. Nu blir jag nästan lite rörd. Jag är kanske inget jazz/blues-fan, men jag har inga problem att lyssna på det. Är "allätare" i musikens värld =)

Kan du inte skriva din mail i ett inlägg? Jag måste ändå godkänna inläggen innan de publiceras här. Det inlägget kan jag radera så fort jag fått din mail. Plz!!! Du har ju trots allt ansträngt dig att skriva så mkt till mig här på bloggen. Det är väl inte mer än rätt? =0)

Susanna sa...

Tack. Jag lovar att hålla din mail hemlig =0)

Anonym sa...

haha, ush jag känner mig blottad som aldrig förr ! MAN SKA INTE bryta regler ! tror det är regel nummer 10 om jag inte minns fel !

å nej posta inte detta är du snäll då fram står ja som någon snuskgubbe bara för jag använde ordet "blottad"

/M =P

Susanna sa...

hahaha....sorry M! =0) Det andra inlägget tänker jag dock inte posta =0) Lovar att maila dig snart =)

Anonym sa...

men va f... jaha tack för den då =)

elaking =P

/M

Susanna sa...

hahaha...