Kostdagbok
05.50, frukost: Jordgubbar (ca 10 st), fiberberikad havregrynsgröt med linfrökross och psylliumfrön. Skivad banan ovanpå (1 st). 1,5 skivor Grovt Intiativ med Bregott, kokt ägg och kaviar. Skivad gurka till. 1/2 kopp kamomillte.
09.50, mellanmål: Ett äpple
12.20, lunch: Pastasallad (dinkelpasta, purjulök, röd paprika, majs och gurka)
16.40, middag: Köttgryta (nötkött) med potatis (1 st) och inlagda rödbetor.
20.30, kvällsmat: Frysta hallon, 3 st FaluRågRut m. Bregott och Västan ost (10%). En näve pistagenötter samt 1 glas äpplejuice.
Vatten: Ca 1 liter
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Fysisk aktivitet
19.00: 1 timmes promenad med Ipek.
måndag 2 juni 2008
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar