fredag 24 februari 2012

Estrella =

Estelle på spanska. Vår prinsessa är alltså inte bara en stjärna utan även ett chips. Som om inte chips vore tillräckligt illa, så kan jag även säga att Nina på jobb tycker att Estelle låter som namnet på en porrstjärna från Youtube. Jag kan faktiskt inte annat än hålla med henne. Stackars, stackars barn! Hon kommer bli sååå mobbad.

Estelle = ett dillchips, bara för att dill är bäst av alla chipssmaker!

5 kommentarer:

kockajäveln sa...

du har genomskådat mej!! (eller hur man säger) *ler* lät roligare å säga att jag skar mej med en kniv..för de gör jag hela tiden. Fast hög armen in i en metallhylla i köket å nej det bloade inte alls mycket!! :)

När lillsessan estelle e mobb-duglig kommer hela hennes klass ha ungefär lika knäppa namn. Whopper, mellan-mål, extra allt, ferrari...

Anonym sa...

Hur vet du att hon kommer bli mobbat för sitt namn?
Jävligt låg skivet av dig.. sånt här stör jag mig på...
Hur många porrstjärnor känner du till som heter Estelle?
Du kan gärna nämn några...

Susanna sa...

Vet du vad jag tycker är lågt och vad jag stör mig på? Folk som skriver negativa anonyma inlägg! Varför skriva något, och inte sedn inte stå upp som person för det man skrivit? Jävligt lågt om jag ska vara ärlig! Ogillar även personer som sprider negativitet. Typ sådana som dig. Jävligt störigt! Så, nu när jag sagt det, kan jag övergå till svaren på dina frågor. Jag vet inte om prinsessan Estelle kommer att bli mobbad, och det hoppas och tror jag innerligt inte heller att hon komme att bli. Nu ja, men inte i skolåren för då kommer alla barn i hennes ålder att ha lika spacade och utflippade namn. Tror att valet av prinsssans namn kommer att skapa en riktig Estelle-trend i Sverie. Jag är en sann royalist, och tycker att ett land med monarki sprider mycket pondus ute i världen. Däremot gillar jag inte prinsessans namn. Jag har rätt att tycka som jag gör, och jag är långt ifrån ensam att göra det. Se bara på Hermand Lindqvist, historieprofessor och Kronprinssessnas historielärare. Han tycker själv att det är ett opassande namn på en Svensk regent, och har sjäv också uttalat sig att prinsessans namn låter som namnet på en nattklubbsflicka. Jag känner ingen porrstjärna, och vill inte lära känna någon heller. Däremot känner jag en Estelle. Namnet passar henne, men jag hade aldrig själv valt att kalla mina framtida barn för det. Så, med det sagt hoppas jag att du är nöjd med svaret och i framtiden sprider lite glädje. Ett gott skratt sprider trots allt glädje samtidigt som det förlänger livet. Tänk på det.

Fatima M sa...

Jag står för vad jag tycker. Jag tycker att DU sprider negativ energi. Vad spelar det för roll vad man heter? Ska man döpa sitt barn efter vad andra tycker.
Du har rätt, du får lov att tycka och tänka vad du än vill.
Vissa kan tycka att Susanna låter som en gammal elak tant, hade du velat då att dina föräldrar byter ditt namn pga vad andra tycker? Jag är helt ärligt trött på denna dolda mobbing...
Att kalla någon för "nattklubbsflicka" är jätte lågt... Det finns en massa kvinnor där ute som heter Estelle och som jobbar som ex. lärare,städare osv..
Ett namn deffinerar inte vad en person kommer att jobba med.
Den Estelle som du känner. Hur reagerar hon nät hon får höra att henens namn är en synomym med en nattklubbsflicka?
Fråga henne vet jag!
Tänk på alla där ute som heter Estelle, som enligt dig (och herman).. Kan förvänta dig att bli mobbad i skolan och jobba som nattklubbsflicka.
Vilket namn hade enligt dig passa en prinsessa bättre?
Ulla? Britta? Eller Fatima kanske?
Desiree ?
Vad du än väljer att döpta till barn till så hoppas jag att du enbart kommer bli positivt bemött för det.

Ett gott skratt förlänger livet, men mobbning förkortar livet!

Susanna sa...

Fatima, det glädjer mig att du vågat kliva fram, men framförallt att du står för vad du tycker. Jag accepterar det, och jag hoppas också att du kan acceptera att jag tycker som jag gör. Jag har aldrig sagt att man ska bry sig om vad andra tycker. Absolut inte. Jag har refererat till vad andra tycker. Att jag tycker som dessa personer står jag fast vid. Jag gillar människor som vågar sticka ut och inte vara som alla andra. Jag är det sälv, och jag gillar att vara udda, och jag tycker att det är häftigt och vågat av Viktoria och Daniel att också våga sticka ut och ge sitt barn ett namn som svenska folket inte hade förväntat sig. Alla personer kan inte gilla allt. Jag gillar inte namnet, men jag accepterar det. Ska jag vara helt ärlig så skiter jag egentligen i hennes namn. Jag är mest glad över att hon kommit till världen, och att hon är fullt frisk. Förstår faktiskt inte ditt problem i det hela. Och förstår än mindre varför du ödslar energi på det här. Du får gärna tycka vad fan du vill om mig. Jag bjuder på det. Och på tal om mobbing. Läs vad du sjäv skrivit. Det om något är mobbing RAKT GENOM!