lördag 25 februari 2012

JAAA!!!

Svenska folket har äntligen lärt sig hur man röstar i melodifestivalen (om man bortser från att Lotta & Christer gick vidare till andra chansen). Gött, gött, gött!!! Mina förhandstippade finalister blev också kvällens finalister. Och Dynazty som jag hoppats gå vidare till andra chansen gick också vidare till andra chansen. Fy fassiekn så grym jag är =)

Grattis Danny & Lisa!

6 kommentarer:

kockajäveln sa...

è sååå glad att Lotta å christer gick vidare!! *ler*

kockajäveln sa...

ja du blev Amazed av Lisa fast du vill inte erkänna det ;)

Susanna sa...

Jag har inte sagt att jag inte blev amazed av Lisa. Tippade ju henne till final. Fast Danny var ändå bäst (ikväll då). I finalen är det Loreen som ska ta hem hela skiten.

kockajäveln sa...

Ja loreen barfota kommer vinna hela kalaset om inte ranelid ;)

Mickan sa...

Jag tycker att Perrelli hade varit värd minst en andra chans, framför allt när Lotta och Christer hamnade där. Och tänker man på vilka bidrag som gick vidare förra veckan så borde hon gått till Globen. Förra veckan var ingen låt ens i närheten av bra, denna veckan var det många bra. Hur fan sätter de ihop vilka artister som ska sjunga när?!?! Inte okej...

Nu hoppas jag på Loreen eller Danny! Två superbra låtar enligt mig:)

Susanna sa...

Lotta och Crister var ju inte mycket att hurra för. Gillade varken deras eller Perellis bidrg, fast ja, hellre Perelli än Lotta & Christer till andra chansen.

Och ja, HEEEEJA Loreen! =)