söndag 5 oktober 2008

Senaste månaden

Hej hej kära läsare!

Den senaste månaden har varit en av årets mest stressigaste och händelserika månader. Päronen har varit på 5 veckors semester, jag har hunnit avverka en kurs, samt påbörja en annan. Samtidigt påbörjade jag en distanskurs som jag hoppat av p.g.a bristande komunikation. Värdandet på Friskis ser lite anorlundare ut idag än vad det gjorde i våras/somras. Sedan några veckor tillbaka värdar jag på familjejympa istället. Under tiden päronen har varit borta så har jag även rensat bort massa "bra att ha grejer" som föräldrarna samlat på sig. I ett av husets rum har jag med hjälp av min morbror bytt golv samt bytt möbler (IKEA budget). Hela rummet var kaosartat förut. Inga möbler hängde på något sätt ihop, och bara man gick förbi rummet var stressnivån tillräckligt hög för att skapa EXTREM ohälsa. Har även köpt min efterlängtade schässlong =0) Månaden har även bjudit på en rad roliga födelsedagar, vilket gjort månaden lite extra rolig. Som om inte det vore nog så har jag även köpt mig ett par nya träningsskor.

(Jackes födelsedagsfirande)

(Jacke dansar loss inne på mitt rum. Till vänster ser ni min nya schässlong)

(Mina nya jympaskor)

Ska snart iväg till Friskis, men mer info och bilder kommer. Tro mig, ni vill inte missa fotona från Kiksans födelsedagsfest som ägde rum at my place förra helgen.

Kram kram

3 kommentarer:

Jacqueline sa...

hahaha Gud, var du tvungen att ha med den bilden på mig..?

Anonym sa...

Ja, Sus är tillbaka :)

fajndivajn sa...

äntligen skriver du! jag trodde nästan att du hade trillat av pinnen! haha, skämt åsido, gissa vem som kanske börjar på Kristianstads högskola till våren... :)

P&K!