måndag 16 mars 2009

Gårdagens fysiska aktivitet

På förmiddagen promenerade jag med Ipek i ca 70-80 minuter.

På eftermiddagen värdade jag på familjejympan. Därefter hoppade jag in som värdvikaie på knattepasset, och efter allt skutt med kidzen körde jag 70 minuters träning i gymmet (Löpbandet: 27 minuter (5 minuters promenad, 20 minuters löpning, 2 minuters nedvarvning)+ maskiner (mest armar)).

5 kommentarer:

Anonym sa...

hehe, skönt att veta att dett finns någon som är värre än en själv när det kommer till träningen.
Ipek ?
och det är modigt av dig att hoppa omkring med knattarna, alla försöker byta bort sina barnsim så fort dom kan, brukar oftast va flickerna på jobbet som slutar upp med att ta över där =).
det känns alltid lite konstigt när man kliver ner från löpbandet... känns som att man springer ännu när man klivit ner ... ja jag vet det låter konstigt men ibland känns det så för mig =), rätt obehagligt..

fått ta över knatte träningen ännu ?

/M

Susanna sa...

Håller med dig om att det känns läskigt att gå efter man kört lite löpband.

Jag har inte gått utbildningen än. Är bara värd än så länge. Hjälper till ledaren. Hoppar in som värdvikarie när den andra värden inte kan.

Anonym sa...

va konstigt, för om du gör bra ifrån dig som värd och hoppar in som vikarie så borde du väl få hålla i ett pass åtminstonde tills dess att utbildningen börjar. men de kanske inte går i malmö =(.

/Markus,

Susanna sa...

Har hoppat in för min ledaren någon gång och lett pass då det varit kris, så jag är inte helt ovan, men man kan inte hålla på så hela tiden. Man måste genomgå utbildning om man vill vara ledare.

Anonym sa...

självfallet men kan man änns ta över chefens pass så borde dom väl satsa på en mer, du har ju förtroendet för de det är ju avklarat så ..

/M