måndag 16 mars 2009

Mina "Friskis" strumpor

Dessa söta strumpor brukar jag ha på mig till mina röda Friskiskläder varje söndag =0)
(Alla hjärtansdagpresent från mamma)

21 kommentarer:

Linis sa...

Så söta!

Anonym sa...

Huset ligger i Lomma så åk du dit och lägg ett bud;) Jag kommer och hälsar på ofta! =D Vadå söta strumpor! Får vi inte se en hel friskis-outfit?! =D

Anonym sa...

FOLKET vill se hela outfiten !

syrran fick dom i svart av mig =)

/M

Susanna sa...

Nä, ni får nöja er med mina strumpor! =)

Varför köpte du svart? Svarta hjärtan är ju inte snyggt!

Anonym sa...

hon fick ett par svarta jeans en svart skinn jacka och de va inte mer än rätt å få svarta strumpor oxå... ser du mönstret =).

/Markus

Anonym sa...

hmm dina strumpor flörtar med mig ! whats up with that !?

/M

Susanna sa...

Mackan, lika mycket som "folket" vill se hela min outfit, lika mycket vill FOLKET se hur DU ser ut. Det är inte mer än rätt nu tycker jag.

Susanna sa...

Du matchade verkligen till det rejält till syrran!

Anonym sa...

Jo man har bara en syster ... och en bror men syrran är yngst och det är bara engång man fyller 18 så vi pangade på ordentligt .. men jag har lärt mig att inte ge henne mitt kreditkort nå mera =).

/M

Anonym sa...

jo folket vill ju det ju och de kanske har varit rättvist oxå ... men vart i allt de där finner vi det roliga ? =)

/M

Susanna sa...

Att låna ut VISA är inget jag rekomenderar!

Anonym sa...

ahaha ja önskar att de vart visa men de va mastercard där räntan vart högre oxå ... klippt det kortet nu dock ... fick lära mig det hårda vägen =(

/M

Susanna sa...

Bull läge! haha... Du får skaffa AMEX istället...haha =0)

Anonym sa...

jo tack AMEX så att jag kan gräva min egen grav snabbt och smidigt =). det enda kort som ska finnas i etuin är visa , id och biblioteks kortet de får va nog.
AMEX skaffar jag när jag blir milionär.

/M

Anonym sa...

emm vad är bull läge ? =)

Susanna sa...

Bull läge att du fick klippa kortet =0)

Du har fel! Man måste ha minst 4! Visa, körkortet, bibliotekskortet och Mecenatkortet (studentrabatter). Eller så gör man som jag, HAR MASSOR MED KORT =0) Skulle tippa på att jag har 20 olika kort i min plånbok.

Anonym sa...

bull läge ... hehe oookej =).. jag är inte säker på att jag har förstått de ännu men typ taskigt läge att jag fick klippa kortet i guess..

äh då får man ju inte platts med visitkorten om man har så många kort ! ... 20 st ! då måste du ju springa om kring med ett bibliotek för alla kreditkort i handväskan ?

/M

Susanna sa...

Visitkort behövs inte! Jag kan ge min personliga information muntligt =0) "Springa runt med ett bibliotek?" Jag skulle snarare säga att jag springer runt med en gigantisk plånbok (en snygg sådan). Tom på cash, och fylld med kort.

Anonym sa...

hehe, jag har ett utseende som skrämmer dom flesta så dom tror mig inte när jag ger dom information muntligt =(... så jag måste ha massa visa kort för att bekräfta...
konka omkring på en sådan väska måste vara tungt och väldigt obekvämt... men cash är så mycket roligare.. skulle inte kunna vara utan en femhundring i fickan.. skulle känna mig naken ..

/M

Susanna sa...

OKEEEEJ!!!

500 spänn i ficka. Är du crazy? Vad tror du dem införde VISA kortet för? Går man omkring med ett VISA är det ingen som kan se om man är rik eller fattig. Man blir mer jämställd med dem andra i samhället. Inte alla har möjlighet att ständigt gå omkring med 500 kr kontant i fickan.

Du måste maila ett foto på dig till mig i så fall! Måste ju se hur ett skrämmande ansikte ser ut =0)

Anonym sa...

Va ? jämställd i samhället ? jag ? ush de skulle bara vara för mycket för mig =).
Jag brukar alltid se till att jag petar ut på nått sätt men tror inte en Femhundring gör sig anmäld i samhället men ja vet att jag inte tycker om att dra kortet överallt ... i vissa stället *ahum* så tar dom inte kort heller så man måste ha lite pengar... och man behöver inte spendera 500 kr på en och samma dag det är själva grejer bara man vet att den finns där =). fast i stockholm ska man vara orolig för ficktjuvar men men.

/M