fredag 27 mars 2009

Let´s dance 2009

Eftersom jag hela våren hejat på Laila kändes det väldigt jobbigt att se Magnus vinna. Visst, han var duktig, men i mina ögon var Laila utan tvekan den riktiga vinnaren. Henns shownummer gav mig nästan tårar så vackert det var. Fan också!

5 kommentarer:

Anonym sa...

JAAA ! det finns hopp för resten av oss ! jag vart grymt glad att magnus vann han var ju grymt duktig och var i och för sig i en egen klass *ahum* men jag måste erkänna att Bagge hade en väldigt vacker dans i slutet men den där låten dom använde var ju nästan fusk ! den får ju vilken människa som helst att smälta när man hör den låten =).
Nu är jag inte nervös inför Salsan ...

Magnus är nu officiellt min hjälte =)

/M

fajndivajn sa...

Jag blev jätteglad över att Magnus vann! Laila har ju så himla mycket danskunskap i sitt bagage redan, så jag blev lite sur när jag fick reda på det. Men Magnus är grym! Hejja! ;)
Men jag håller verkligen med, den sista dansen fick mig nästan att ändra mitt val! Så fin var den!
Vi ses på måndag! :D
Kram

Susanna sa...

Kul att några är glada i alla fall =0)

Ska bli kul att se dig imorgon Sara =0)

Nettan sa...

Jag höll också på Magnus! Jag tycker Laila känns så falsk, plus att hon arbetat som danstränare hur länge som hellst och även dansat själv, tycker inte hon skulle fått vara med från första början!

Vad mycket du bloggat, har legat sjuk så har varit helt off, men kul att läsa! Jag tror absolut att uttagningen gick bra :D

Kram, hoppas du får en bra vecka!

Mickan sa...

Tycker Laila dansade bäst men Magnus har utvecklats sjukt mycket mer under programmet, fast jag höll ändå lite extra på Laila men blev inte ledsen för att Magnus vann=) Hoppas du haft en bra helg sötis!