söndag 15 mars 2009

Kärleksfilm

Har precis sett filmen A Cinderella story (för 10 gången minst), och nu är jag precis sådär jobbigt kär som man aldrig kan bli i verkligheten. Kan någon förklara för mig varför filmer har den effekten på en? En annan sak till, var hittar man den svenska versionen av Chad? Han är så jävla het!

14 kommentarer:

Anonym sa...

hehe, de där lät bara sött... hur ska jag kunne förklara detta... alla söker just den sortens kärlek det är därför man så lätt tar åt sig den och njuter av den i just den timmen som filmen håller på, just den timmen så känner man av värmen från sann kärlek och man kan njuta av den. skönt att veta att det finns filmer som väcker sådana kännslor i en oxå.

nu slog du in mitt huvud på en svår spik .. vart finns den svenska "chad" .. ja jag har inte den blekaste aning faktist fast han kan vara var som helst just i detta ögonblick. ser jag honom så ska jag säga till dig =).
People mag. röstade fram hugh jackman som nummer 1 sexiest beast och på andra plats kom daniel craig... dom måste väl åtminstonde ha en viss charm ? eller ? =).

/Markus.

Susanna sa...

Tur att du hjälper mig leta efter honom =0)

Anonym sa...

Kanske är det just "Markus" som är den svenska Chad? Who knows........... ;) Du verkar ju vara hans Peyton iaf;) Haha!

Anonym sa...

ja fanken jag är duktig på att finna killar åt kvinnor =).

Me = chad ? haha , ja du mickan den var bra men jag tror inte jag skulle passa i den kategorin tror svenska chad ska vara blond och blåa ögon. jag är inget av det ...

/M

Susanna sa...

Då e det kört Mackan! Min Chad ska helst vara mörkblond, ha blå ögon och vara 1,90 lång. Och MASSA MASSA mer. Kraven är många! haha...

Har du bruna ögon och svart hår då?

Anonym sa...

haha , det där är så långt ifrån mig ... får ta och presentera dig till min polare freddie =).. han stämmer in där..
bruna ögon och rakat huvudet nu .. bäst så när det börjar bli varmt ute !

Susanna sa...

"När det börjar bli varmt." Tyvärr har inte värmen kommit riktigt än, så hade jag varit du hade jag behållt håret på huvet ett tag till =0)

Oj,oj,oj...Är Freddie singel då? haha =0)

Anonym sa...

hehe, nej håret har åkt av och freddie är nog singel just nu ja...


/M

Susanna sa...

Oj, oj, oj...jag vill vet amer om den här Freddie...haha =0) Hur gammal är han, vad sysslar han med? Alles!

Och du...är det inte läge för oss att börja prata på msn snart istället? Börjar bli jobbigt att gå tillbaka till gamla inlägg för att läsa det du skrivit =0)

Anonym sa...

HAHA du oxå ! asså denna freddie kommer ställa till de för sig en dag och jag kommer inte vara där för att kunna rädda han =).
Freddie är 30 och han ser ut att vara 22 och nej jag skojar inte .. han ser ut som en liten barnrumpa... han bor på gottland där han skaffar sig magister examen i något som är oviktigt.
ska ringa och se om han är singel .. han var det igår i alla fall =)...

MSN ? aldrig haft det men jag kan maila dig om så behagas ... jag tycker om att skriva mails !

/M

Susanna sa...

Är han 30, då är han inget att ha! Ska man dejta mig så är det mer än blont/brunt hår, blå ögon och en längd som ska stämma in. Har även en åldersgräns som måste uppfyllas =0)

"Barnrumpa", DU ÄR SÅÅÅ avundsjuk på Freddie för att han är snygg =0)

Skojar du med mig? Har du inte MSN? Lever du på stenåldern eller?

Anonym sa...

hehe, du glömmer freddies ålder när du träffar han ... det gör alla .. avundsjuk på fredrik för att han är snygg ? klart fan ! men han är avundsjuk på mig oxå så det jämnar ut sig vilket är rätt tragiskt för han kan göra något åt sin situation han är avundsjuk på..

Hehe, om du tycker det är konstigt med att inte ha MSN så ska du nog inte få reda på mina andra konstigheter jag har för mig =)...

/M

Susanna sa...

Alla kan göra något åt sin situation! Till och med DU!

Har du fler konstigheter? Som vad? Nu måste du berätta för mig!

Anonym sa...

ah ska göra min situation lättare efter plugget för nu hinner jag inte ... men alla har väl konstigheter eller ? jag kan väl ta den mildaste av dom =)... har alltid haft min säng mot väggen som alltid är mot Norr och lägger mig på den högra sidan så att jag ligger på östra sidan så att säga .. ingen aning varför men blivit så ... har ingen TV =) eller TV har jag men inte brytt mig om att skaffa några kanaler .. vill ja titta på något går jag hem till mor. sitter mest med böcker eller hyr film om man skulle känna för det.

du har säkert något konstigt du har för dig oxå så spela inte oskyldig =)

/M