tisdag 10 mars 2009

Känner jag dig Markus?

8 kommentarer:

Anonym sa...

Sus! Om man googlar Johnny Depp bland kategorin bloggar så kommer ditt blogginlägg om Johnny Depp först upp på listan. Markus kanske är ett Johnny Depp fan som har använt denna sökmotor och sökt efter Depp? :)

Sedan vill jag tillägga att jag inte valde ut filmerna. Jag ville bara helt enkelt ha en Johnny Depp kväll...!!!!

Anonym sa...

oh dear , vad för inlägg är det där ? ett inlägg på 4 ord , kort och koncist, klar och nästan krävande och nyfiket sätt med en gnutta av förvåning och en gnutta agressiv touch. måster erkänna att jag känner mig smått utsatt och rädd, haha.
Det kan finnas 2 svar på denna fråga som fröken susanna har ställt, eller kräver kanske!

Men jag kommer inte svara med de två svaren utan kommer att säga att även om jag och fröken skulle ha träffats så kommer du säkerligen inte ihåg mig.

/Markus

Susanna sa...

Markus, är det någon som borde vara rädd så är det jag. Du är sjukt hemlighetsfull och bombardera mig med inlägg som gör mig nyfiken. Varför håller du på så här? Har du nu lagt så mycket energi på alla dessa inlägg till mig kan du väl åtminstonde berätta vem du är och hur du hittade mig?

Anonym sa...

Va ? jag är väl inte hemlighetsfull ? och rädd behöver du inte va ! eller ja jag tror inte du behöver va rädd i alla fall ... nej jag skojar bara haha ! klar inte man ska va rädd men varför jag håller på så ? vad exakt är det jag inte ska hålla på med ? Vara nyfiken är nyttigt då lär man sig saker man inte borde kanske ;).

/Markus

Susanna sa...

Lär du dig verkligen något "nyttigt" på min blogg? Hmm...Tveksamt!

Anonym sa...

ja som att vart sjutton mina grejer försvinner ! nu vet jag vart mina skor tagit vägen !

och att jag inte är den enda som har udda smak i mat =D

/Markus

Susanna sa...

Jag har inte udda matsmak! Skulle snarare säga att jag har bra och nyttig sådan.

Anonym sa...

håller med dig till 100% och jag säger det till folket oxå men dom säger bara att jag har udda matsmak så. äh jag älskar udda mat och är stolt över de så bring it on !

/Markus, Aubergin och zuccini är det enda man behöver.